Bærekraftige matkjeder

I denne utgaven av Bærekraftspodden står bærekraftige matkjeder i sentrum. Bærekraftsmålene 2 om bærekraftige matsystemer og mål 12 om ansvarlig forbruk og produksjon går som en rød tråd mellom podden. I dialog med Per Roskifte fra NorgesGruppen og Olav Kjørven fra EAT diskuterer programleder Kim N. Gabrielli fra UNICEF pris på mat, forbud mot energidrikk og regulering av markedsføring av usunn mat og drikke mot barn. Ønsker næringslivet flere reguleringer velkommen? Er selvregulering av markedsføring i bransjen tilstrekkelig? Hva gjør Norgesgruppen selskaper som Kiwi, Meny og Joker for å bidra til at barn og foreldre spiser sunnere? Og har UNICEF rett når de ber Regjeringen innføre 18års-grense på energidrikk? Per Roskifte er konserndirektør for kommunikasjon og samfunnskontakt i NorgesGruppen, Olav Kjørven er Chief Strategic Officer i EAT og Kim N. Gabrielli er assisterende generalsekretær i UNICEF Norge. Hør episoden her.

%d bloggere liker dette: