Kunstig intelligens: Hva må reguleres?

Hvilke tre områder innen AI må reguleres? spurte jeg Terje Karlsen som skriver Teknopol og fikk dette grundige svaret tilbake. Oppsummert: Våpen, økonomi og personvern. Les blogginnlegget til Terje og bli klokere!

Transit magasin

Artificial Intelligence (AI). Kunstig intelligens. Teknologiske nyvinninger på dette området skjer enormt kjapt nå. På enkelte områder kan det være nødvendig å regulere bruken av AI.

Kunstig intelligens er dataprogrammer, algoritmer og kraftige datamaskiner som evner å ta egne beslutninger. Algoritmene og programmene er laget av mennesker, men etter hvert som algoritmene blir mer avanserte så klarer også datamaskinene å ta smartere og smartere valg helt på egenhånd.

Vis opprinnelig innlegg 1 049 ord igjen

%d bloggere liker dette: