UiOs valgfrokost om utenrikspolitikk

Valgkamparrangement 3. september kl. 08:15 på UiO. Valgkampen har ikke vært preget av utenrikspolitikk, men det stopper ikke UiO i å organisere en debatt rundt Norges dilemmaer i en stadig mer globalisert verden. Anbefales!

Norge og FN

SV-fakultetet spør: Hva kjennetegner norsk utenrikspolitikk og hvilke dilemmaer står et lite land som Norge ovenfor i en stadig mer globalisert verden? Utenriksministeren Espen Barth Eide (Ap) innleder, mens professorene Janne Haaland Matlary og Helge Hveem kommenterer.

Frokost med Bernt – alltid et høydepunkt! 3. sep. 2013 08:15 – 10:00, Plassen mellom SV-fakultetet og HF-fakultetet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: